ßßß
Składniki:- dwa uda z indyka- 0.5kg piersi z kurczaka,- sól morska 20gr na kg,- pieprz,Uda indycze obieramy i kroimy na małą kostkę to samo z piersiami z kurczaka, mięso z uda indyczego blendujemy na gładko to samo z piersiami z kurczaka, ale osobno aby się nie pomieszało. Układamy do praski na spód indyk w środku kurak i na górę indyk parzymy 2 godzinki w temper 75/77stopni studzimy i na drugi dzień na śniadanko jak znalazł... Bardzo dietetyczna ;-)Smacznegoniedziela, 25 stycznia 2015, beiotpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »TrackBackKomentarzeOstatnie wpisyMielonka z dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, soleniePolędwiczki z warchlakaPolędwica i szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z kaczkiDzika kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL Wood.nPisz blogzamów newsletter