Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Gicz Jagnięca wg. ArkadiuszaCarpaccio z jelenia »
Mielonka drobiowa wg. Arkadiusz
Składniki:- dwa uda z
indyka- 0.5kg
piersi z kurczaka,-
sól morska 20gr na kg,-
pieprz,Uda indycze obieramy i kroimy na małą kostkę to samo z
piersiami z kurczaka,
mięso z uda indyczego blendujemy na gładko to samo z
piersiami z kurczaka, ale osobno aby się nie pomieszało. Układamy do praski na spód
indyk w środku kurak i na górę
indyk parzymy 2 godzinki w temper 75/77stopni studzimy i na drugi dzień na śniadanko jak znalazł... Bardzo dietetyczna ;-)Smacznegoniedziela, 25 stycznia 2015, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackKomentarzeOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter