ßßß Cookit - przepis na Mielonka drobiowa wg. Arkadiusz

Mielonka drobiowa wg. Arkadiusz

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Gicz Jagnięca wg. Arkadiusza
Carpaccio z jelenia »
Mielonka drobiowa wg. Arkadiusz
Składniki:
- dwa uda z indyka
- 0.5kg piersi z kurczaka,
- sól morska 20gr na kg,
- pieprz,
Uda indycze obieramy i kroimy na małą kostkę to samo z piersiami z kurczaka, mięso z uda indyczego blendujemy na gładko to samo z piersiami z kurczaka, ale osobno aby się nie pomieszało. Układamy do praski na spód indyk w środku kurak i na górę indyk parzymy 2 godzinki w temper 75/77stopni studzimy i na drugi dzień na śniadanko jak znalazł... Bardzo dietetyczna ;-)
Smacznego
niedziela, 25 stycznia 2015, beiot
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
TrackBack
Komentarze
Ostatnie wpisy
Mielonka z dziczyzny – ...
Peklowanie zalewowe
Peklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i szynka z jelenia
Chlebek orkiszowy Wiesława
Mój prezent gwiazdkowy 2015
Pasztet myśliwego
Rosół z kaczki
Dzika kaczka wędzona
_________________________ __________________________
__________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________
Smaczne Zdrowe Wyroby Domowe
Wypromuj również swoją stronę __________________________
__________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!
design by SenTineL Wood.n
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://wyrobydomowe.blox.pl/2015/01/Mielonka-drobiowa-wg-Arkadiusz.html