ßßß Cookit - przepis na Szybka krówka:)

Szybka krówka:)

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Szybkie i pyszne ciacho
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 16
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
herbatniki kakaowe petit beure 40 sztuk
Śmietana 36% 500 mililitrów
masa krówkowa 1 puszka
płatki migdałowe 100 gramów
śmietan fix 2 sztuk
cukier puder 2 łyżek stołowych
Wykonanie:
Wyłożyć średnią blachę herbatnikami, śmietanę ubić ze śmietanfixem i cukrem pudrem, wyłożyć na ciastka. przykryć drugą warstwą ciastek. posmarować masą krówkową i posypać uprażonymi na patelni migdałami:)
Autor: roma79
Zobacz inne przepisy użykownika!
Ciasta i Desery
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11475/Szybka-krowka:)