Wykonanie
« Powrót  Opis:Szybkie i pyszne ciachoDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 16(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
herbatniki kakaowe petit beure 40 sztuk
Śmietana 36% 500 mililitrówmasa krówkowa 1 puszka
płatki migdałowe 100 gramów
śmietan fix 2 sztuk
cukier puder 2 łyżek stołowychWykonanie:Wyłożyć średnią blachę
herbatnikami,
śmietanę ubić ze śmietanfixem i
cukrem pudrem, wyłożyć na
ciastka. przykryć drugą warstwą
ciastek. posmarować masą
krówkową i posypać uprażonymi na patelni
migdałami:)Autor: roma79Zobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: