Wykonanie
Czekoladowo-
bananowy deser z
marakują. Nakład pracy – 0. Czas pracy – bliski 0. Smak – 10.Work – 0.
Time – around 0. Taste – 10.Składniki (na 1 porcję):deser
sojowy ciemna
czekolada Alpro1
banan0,5-1
marakujikilka mrożonych
malindo ładnej szklanki/miseczki nałóż deser
sojowy (uważaj, żeby nie pobrudzić ścianek)
banana zblenduj na gładką i puszystą masę, nałóż do naczynia na warstę deseru
sojowego, wyrównajmiąższ
marakuji nałóż na zmiksowanego
bananarozgnieć lekko
maliny, żeby powstały małe cząstki, posyp nimi deserSmacznego! :)*deser najlepiej przygotować tuż przed podaniem, żeby
banan nie zrobił się ciemny i malo apetyczny…Ingredients (for 1 portion):soy dessert dark chocolate Alpro1
banana0 , 5-1 passion fruita few frozen raspberriesput soy dessert into a pretty glass/bowl (be careful not to
make it dirty on the sides)blend
banana until smooth, put on top of the dessert in the glass,
make it evenput passion fruit pulp (insides with pips) on the
banana mousseslightly press raspberries, so they brake into small pieces, sprinkle over dessertBon appetit! :)*prepare your dessert just before serving, so
banana won’t turn dark and unpleasant