ßßß
Składniki5 jaj5 dużych pieczarek1 mała cebula1-2 łyżki majonezusól, pieprz do smaku3-4 łyżki olejuSposób przygotowaniaJaja ugotować na twardo, obrać, opłukać, przekroić na pół, wyjąć żółtka, żółtka rozgnieść widelcem. Pieczarki umyć, zetrzeć na tarce jarzynowej, cebulę bardzo drobno pokroić w kostkę, udusić razem z pieczarkami na oleju (dusić do odparowania płynu) wystudzić. Do wystudzonych pieczarek dodać rozgniecione żółtka, majonez, sól, pieprz, dobrze wszystko połączyć, napełniać połówki białek. Podawać z pieczywem i wędlinami.
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab