Wykonanie
Nader prosty deser, a warto go przyzadzic, bo prezentuje sie efektownie, lubia go dzieci. Pewnie w najblizszym czasie
bede gotowac szybko i prosto. Co nie znaczy, ze mniej smacznie i przyjemnie dla oka ;) Podalam z sosem
waniliowym (z
torebki- ale kto chce
moze przygotowac samodzielnie- przepis) Przygotowalam na Swiatowy
Dzien Jablka. Spoznilam sie o jeden
dzien z publikacja. Prosze o wykazanie zrozumienia w obecnej sytuacji ;)Dla 4 osob:1 litr
soku jablkowego2 opakowania
agrestowej galaretki4 lyzki
cukrusos
waniliowySok ogrzac, dodac
cukier i
galaretke, wymieszac, az
galaretki sie rozpuszcza. Odstawic do zastygniecia. Polac sosem
waniliowym. Udekorowalam listkami
miety.
Przepis dodaje tez do akcji: