ßßß
Cookit - przepis na 22. Śledzie w ziołach prowansalskich
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
22. Śledzie w ziołach prowansalskich
Składniki
Śledź
Matias
Cebula
Zioła prowansalskie
Olej
Papryka konserwowa
Wykonanie
1/2 kg
śledzie
matiasy
2 szt
cebuli
zioła prowansalskie
olej
papryka konserwowa
Śledzie
moczymy w wodzie przez ok 2 godziny. Wyjmujemy, kroimy na kawałki grubości ok. 3 cm . W misce mieszamy
śledzie
z
cebulką
pokrojoną w kostkę oraz
papryką
i posypujemy obficie
ziołami
, polewamy
olejem
i odstawiamy na ok. 2 dni do lodówki.
Źródło:
http://jadloiczytadlo.blogspot.com/2012/12/sledzie-w-zioach-prowansalskich.html
Przepisy powiązane
no to śledzik!
PAPRYKOWE SLEDZIE Z CEBULKA
SAŁATKA ŚLEDZIOWA ŁATWA.
Śledź w oleju.
Śledź w oleju z cebulką.
Składniki powiązane (0)