Wykonanie
            Wreszcie go zrobiłam.!I wiecie co?Już nigdy nie zrobię takiego z proszku!Byłam naprawdę zaskoczona, że w smaku jest o wiele lepszy niż ten z 
torebki no i oczywiście bez żadnych dodatków, konserwantów!Wybrałam ten mocno 
czekoladowy,a że 
budyń uwielbiam w najprostszej postaci dodałam więc tylko pralinkę rafaello :)

PRZEPIS1 i 1/2 szkl 
mlekałyżka 
cukru (lub więcej)czubata łyżka gorzkiego 
kakao2 łyżki 
mąki ziemniaczanejSzklankę 
mleka zagotować wraz z 
cukrem. W pozostałym 
mleku rozprowadzić 
mąkę i 
kakao. Mieszankę wlać do gotującego się 
mleka, ciągle mieszając, gotujemy jeszcze chwilkę na małym ogniu. Przelewamy do miseczki.Nie jest najlepiej. Mam wszystkiego dość. Najlepiej zamknęłabym się w pokoju, usiadła w 
kącie i jak małe dziecko zaczęła płakać.Potrzebuję pewnej osoby, potrzebuję odwiedzić pewne miejsce.
