Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Chorwacki plaster kukurydzianyKoktajl z
morelami i
śliwkami »Koktajl
owocowo lodowyKoktajle robię przeważnie jak jest gorąco na orzezwienie . Przyjemnie jest wypić taki chłodny i smakowy .
4
nektarynki4
banany300 gram
arbuza bez pestek
lody czekoladowe i
truskawkowe 300 gramPRZYGOTOWANIE:
Nektarynki umyłam wykroiłam pestki pokroiłam w miarę drobno.
Banany obrałam ze skórek i pokroiłam w talarki.
Arbuza wykroiłam 300 gram po usunięciu pestek już . Zmiksowałam
owoce . Dodałam
lody znowu zmiksowałam przelałam do 4 pucharków udekorowałam plasterkami
banana można jeść łyżeczką albo pic przez słomkę.
czwartek, 02 sierpnia 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter