ßßß
 
            
         camembertfiga2 łyżki miodułyżka octu balsamicznegorozmarynorzech włoskiNa małą patelnię wlać miód i ocet balsamiczny, dodać gałązkę rozmarynu i gotować chwilę aż zgęstnieje.Dorzucić pokrojoną na ćwiartki figę, którą przekręcać na różne strony, chwilę razem smażyć.W między czasie rozgrzać patelnię grillową i grillować camembert na niej po 3 minuty z każdej strony aż skórka lekko zbrązowieje i ser stanie się miękki.Ciepły ser przełożyć na talerz, na jego wierzchu rozłożyć figi w sosie, posypać orzechem włoskim i dodać rozmaryn.
camembertfiga2 łyżki miodułyżka octu balsamicznegorozmarynorzech włoskiNa małą patelnię wlać miód i ocet balsamiczny, dodać gałązkę rozmarynu i gotować chwilę aż zgęstnieje.Dorzucić pokrojoną na ćwiartki figę, którą przekręcać na różne strony, chwilę razem smażyć.W między czasie rozgrzać patelnię grillową i grillować camembert na niej po 3 minuty z każdej strony aż skórka lekko zbrązowieje i ser stanie się miękki.Ciepły ser przełożyć na talerz, na jego wierzchu rozłożyć figi w sosie, posypać orzechem włoskim i dodać rozmaryn.



