ßßß
 
            
         camembertjajkobułka tartaolejkonfitura z żurawiny lub borówkiSer camembert pokroić na mniejsze kawałki np. trójkąty.Każdy kawałek namaczać z każdej strony w rozmieszanym jajku, a następnie obkleić dokładnie bułką tartą.Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony do zrumienienia się bułki tartej.Podawać na ciepło z konfiturą żurawinową (dodałam jeszcze pestki dyni i suszone morele).
camembertjajkobułka tartaolejkonfitura z żurawiny lub borówkiSer camembert pokroić na mniejsze kawałki np. trójkąty.Każdy kawałek namaczać z każdej strony w rozmieszanym jajku, a następnie obkleić dokładnie bułką tartą.Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony do zrumienienia się bułki tartej.Podawać na ciepło z konfiturą żurawinową (dodałam jeszcze pestki dyni i suszone morele).
