ßßß
Scroll down for recipe in English(12 sztuk)Składniki:12 suszonych daktyli, z usuniętymi pestkami50 g ulubionego sera żółtego, pokrojonego na 12 kawałków6 plasterków boczku, przekrojonych wzdłuż na półPrzygotowanie:Włącz piekarnik i ustaw go na 220 oC, wyłóż blaszkę papierem do pieczenia.Rozkrój każdego daktyla wzdłuż pozostawiając nienaruszony dół, włóż do środka kawałek sera, a następnie owiń go boczkiem. Przełóż na blaszke do pieczenia i powtórz czynności z resztą daktyli.Włóż blaszkę do piekarnika i piecz przez 15 minut, obracając je w połowie pieczenia. Podawaj natychmiast.Smacznego!
English versionCheesy bacon-wrapped dates(12 dates)Ingredients:12 dates, pitted50 g cheese, cut into 12 pieces6 slices bacon, halved lenghtwisePreparation:Preheat oven to 220 oC and line a baking sheet with parchment paper.Slit the dates open lengthwise, keeping the bottom in tact, place piece of cheese inside each date. Wrap half a piece of bacon around each stuffed date and place on baking sheet.Bake for 15 minutes, turning the dates halfway through baking, until the cheese bubbling and the bacon is browned and cooked thoroughly. Serve immediately.Enjoy!Share the post "Daktyle w boczku nadziewane serem / Cheesy bacon-wrapped dates"


