Wykonanie
Ciasto francuskie należy do tych trudnych i pracochłonnych. dlatego dla mnie i pewnie dla wielu osób doskonałym rozwiązaniem są gotowe płaty
ciasta francuskiego. Osobiście sprawdziłam i uważam,że doskonale nadają się do wielu wypieków. A zaoszczędzamy sporo czasu. Przystawki z
ciasta francuskiego są szybkie i bardzo smaczne. Polecam jedną z nich.

SKŁADNIKI:1 opakowanie cista francuskiegodwie
parówki2 łyżki pasty z
suszonych pomidorówWYKONANIE:Rozkładamy płat
ciasta francuskiego i smarujemy pastą z
pomidorów
.

Na to kładziemy dwie
parówki, od brzegu i zwijamy tak, jak roladę

Kroimy na cienkie płaskie części, które układamy na blaszce i pieczemy ok 15 min. w temperaturze 200 stopni


SMACZNEGOCzekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.