SPÓD:250g krakersów30dkg nutelliMASA SEROWA:25dkg sera białego (zmielony przeze mnie)25dkg serka mascarpone200ml kremówki3 łyżki cukru pudruGALARETKA2 galaretki malinowePrzygotowanieZaczynam od przygotowania galaretek malinowych. Zalewam gorącą wodą i odstawiam do ostudzeniaKrakersy rozkruszam jak najdrobniej (u mnie w blenderze), mieszam z nutellą i wykładam na spód blachy. Wstawiam do lodówki. Mam już pierwszą warstwę.Sermielę dokładnie (można użyć też sera z wiaderka). Śmietankę ubijam na sztywno z cukrem pudrem. Zmniejszam obroty miksera i łączę z serkiem mascarpone. Na końcu łączę ze zmielonym serem. Wykładam na spód i to jest nasza środkowa warstwa. Gdy galaretka zaczyna lekko tężeć, wylewam na ciasto i wkładam do lodówki na całą noc.SMACZNEGO!!!