Wykonanie
Czas na nowy test i nową recenzję! :)Na zdjęciu próba nr 1 - smażony
dorsz,
krewetki i frytki <2

Tym razem, od firmy Redcoon.pl wybrałam do testowania patelnie. Jest to patelnia głównie do smażenia ryb firmy Tefal.Fajna, potężna i owalna patelnia ma głównie służyć do smażenia ryb.Technologia thermo-spot umożliwia optymalne smażenie i regulację temperatury.Przydatne jest też to, iż może być używana również w piekarniku do max. 180°C.Ja używałam tej patelni już kilka
razy, zawsze ryb i jestem bardzo zadowolona. Patelnia jest stabilna, równo smaży na całej powierzchni - na prawdę łatwo i szybko można przygotować dobrą
rybkę.Jeśli ktoś ma ochotę kupić taką patelnie jak mam ja zapraszam tu : KLIK!


Smażony
pstrąg z
masełkiem czosnkowym i z
koperkiem, surówka i frytki.

