Wykonanie

Nie jest to jakiś wymyślny sposób na ozdabianie - zwykły
lukier,ale podobają mi się zdjęcia, więc się zaraz pochwalę ;pNie miałam barwników, więc wykorzystałam co miałam, czyli:
likier Blue
Curacao
sok malinowycurry (ale ludzie polecają
kurkumę)oczywiście
cukier puder,
wodę i
sok z cytrynyKolorów uzyskałam 4:żółty, różowy, niebieski i zielony (żółty + niebieski)Do
likieru nie dodawałam
soku z cytryny, bo sam jest mocno
pomarańczowy w smaku.
Curry trochę niefajnie pachnie i ma taki
dziwny posmak, ale jeśli nie da się go dużo to jest nieźle.
Lukier na początku miałam za rzadki, że prześwitywały pierniki dopóki nie wysechł.Dzisiaj miałam już gęstszy, który pięknie wygląda, ale łatwo go uszkodzić, bo dłuugo schnie.








