Wykonanie

PRZEPIS250g
twarogujajkołyżka
cukrułyżka budyniu waniliwoego2-3 łyżki
mlekakruszonka:2 łyżki
masłałyżka
brązowego cukrułyżeczka
kakaołyżka
mąki pełnoziarnistejSkładniki na kruszonkę zagnieśc w palcach.
Twaróg zmiksować z
jajkiem,
cukrem i
budyniem, dodać
mleko. Przelać do słoika, posypać kruszonką, Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 180* 30 minut.A dziś jeszcze śniadanie przygotowuję dla mamy, tak na pożegnianie, bo jutro już jej nie będzie.Wyjeżdża na rehabilitację. 3 tygodnie tylko z siostrą. Damy radę, bo to już nie pierwszy raz.Mimo wszystko smutno będzie. Pusto jakoś.a i mocno trzymajcie kciuki, bo sprawdzian mam z biologii, a mało co umiem -,-