Wykonanie
            
Polecam dzisiaj degustację 
sera Camembert na ciepło w aromatycznym 
tymianku i 
czosnku.Składniki:1 
Camembert (dla jednej osoby)1 ząbek 
czosnkukilka gałązek świeżego 
tymianku1 łyżka 
oliwy z pierwszego tłoczenia1 łyżka 
miodu kwiatowego (najlepiej lawendowy)1 
bagietka (wypiek własny )Wykonanie:
Ser umieścić bez folii w opakowaniu drewnianym, ponacinać nożem, w otwory włożyć pokrojony w plastry 
czosnek oraz świeże listki 
tymianku. Skropić 
oliwą, 
miodem. Wstawić do rozgrzanego piekarnika do 200 stopni na około 10 minut. Podawać na gorąco ze świeżą 
bagietką.




Proponowane 
wino:Pinot Blanc 2012, Cave de Beblenheim - Alsace, France

Smacznego et Bon appétit !