Wykonanie

Jaka imprezowa przekąska oscyluje w ramach zdrowej kuchni? Może np. pieczone krążki
cebulowe w panierce z pełnoziarnistej bułki? Na ten przepis natknęłam się tutaj i postanowiłam wykorzystać w zmienionej wersji.***************************************************************************Crispy whole-wheat onion ringsWhich party snack can still be tasty and healthy ? Maybe, for example baked onion rings in batter of whole-wheat bread ? I
came up for this recipe here .

czas przygotowania: 1 hCzego potrzebujesz?5
cebul, obrane i pokrojone w krążki4
jajkaok. 2-3 szkl
tartej bułki pełnoziarnistej (ja suszę pełnoziarniste
bułki a
potem kruszę je palcami lub ścieram na tarce)1 łyżeczka
słodkie papryki1/4 szkl.
mąki pełnoziarnistejsuszone
zioła lub świeże
ziołaCo teraz?1. Wrzuć do plastikowej torby krążki
cebuli,
mąkę pełnoziarnistą,
słodką paprykę i
sól. Zawiąż torbę i wszystko dokładnie wymieszaj.2. Do jednej miski wbij
jajka, do drugiej wsyp
bułkę tartą.3. Obtoczone w
mące krążki maczaj w
jajku, następnie w
bułce tartej i układaj na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia. Posyp
ziołami.4. Piecz 20-25 min w temp. 200 C, mieszając od czasu do czasu.

Crispy whole-wheat onion ringspreparation
time: 1 hourWhat do you need ?5 onions,peeled and sliced into rings4 eggs2-3 cup whole-wheat breadcrumbs(I droughtwholemeal bread and then crumble it with my fingers or simply grate them)1 teaspoon sweet
paprika1/4 cup whole-wheat
flourdried herbs or fresh herbsNow what?1. Put onion, whole grain
flour, sweet
paprika and salt in a plastic bag . Tie the bag and mix everything thoroughly .2. Put the eggs in one bowl, and bread crumbs in the other .3. Dip rings dipped in
flour in egg, then in bread crumbs and put on a baking
tray lined with baking parchment paper . Sprinkle with herbs.4. Bake 20-25 minutes at 200 C (400F), stirring from
time to
time.
