Wykonanie
Hej ! Kolejny dzień ,kolejny piątek ,ostatni wolny , ostatni wakacji ...no cóż , jeszcze tylko 3 dni i witaj nowa szkoło ;) nie wiem jak to będzie mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze ;d z pisaniem na blogu myślę ,że też nie będzie żadnego problemu ,ponieważ zazwyczaj wstaję szybciutko i
będę miała czas na wpisy , może mnie na przeglądanie ...no i jeśli chodzi o pomysły na śniadania to napewno nie będzie mi tak łatwo wymyślać nowych smaków, bo nie to będzie mi krążyć po głowie tylko nauka ;dMój angielski już mam ustalony ,zaczynam od wtorku i czwartku , (2
razy w tygodniu ) na 17 ... mam nadzieję ,że dam radę ze szkołą ;d do grudnia jakoś to będzie ;)do dzisiejszego śniadania użyłam
cappuccino o smaku milki orzechowej <3


owsianka na
mleku z
cappuccino o smaku milki orzechowej , z
orzechami włoskimi ,
amarantusem , bio
musli z owocami leśnymi i
amarantuskiem orzechowym , i jabłuszko oraz
espresso cortadoporridge with milk ,
cappuccino flavored nut milka , walnuts , amaranth , bio
musli with berries and nut amaranth cookie , apple and
espresso cortadowczorajszy pyszny i prosty deserek :

jogurt naturalny z
otrębami pszennymi i
brzoskwinkąplain yoghurt with wheat
bran and peachp.s. chcę sobie kupić conversy , myślicie ,że warto czy lepiej zainwestować w inne buty ?