Wykonanie
![](/Data/Images/olesia-nagazie.blogspot.com\2012_slash_04_slash_wyrafinowane-bezy/l/-1861069554.jpg)
przepis na
bezy :1/2 szklanki
białek1 i 1/2 szklanki
cukruubiajmy na parze :)
![](/Data/Images/olesia-nagazie.blogspot.com\2012_slash_04_slash_wyrafinowane-bezy/l/-632350101.jpg)
![](/Data/Images/olesia-nagazie.blogspot.com\2012_slash_04_slash_wyrafinowane-bezy/l/2034123686.jpg)
do ubitej
bezy dodałam 2 łyżeczki
aromatu cytrynowego ...podzieliłam
bezy na dwie części ...do pierwszej dodałam
barwnik spożywczy ... czarny :)drugą zostawiłam bez dodatków ...
![](/Data/Images/olesia-nagazie.blogspot.com\2012_slash_04_slash_wyrafinowane-bezy/l/-1471681345.jpg)
![](/Data/Images/olesia-nagazie.blogspot.com\2012_slash_04_slash_wyrafinowane-bezy/l/-2142247824.jpg)
wyłożyłam
bezy na papier do pieczenia , na marmurkowe
bezy mieszałam czarne z białymi :) posypywałam
sezamem oraz
makiem według uznania :) ... "suszyłam" w piekarniku 30 minut w temperaturze 110 stopni ...
bezy smarowałam
czekolada oraz
dżemem :)Smacznego :)