Wykonanie
...zwany też 'szalonym cielaczkiem' :)Jeśli lubicie słodkie
alkohole i kajmak, ten
likier jest stworzony dla Was. Smakował nawet Pawłowi, który za słodkimi trunkami nie przepada.Świetnie sprawdził się też jako baza do milkshake'a dla dorosłych - zmiksowany z lodowatym
mlekiem i odrobiną
lodów śmietankowych. Pyszny!

źródło przepisu: przystole.blox.pl500 ml białego
rumupuszka kajmaku (510 g)2 łyżeczki ekstraktu z
waniliiDo pojemnika blendera wlać połowę
rumu, przełożyć kajmak i zmiksować dokładnie. Dolać resztę
rumu oraz ekstrakt z
wanilii i jeszcze raz dobrze zmiksować. Gotowy
likier przelać do butelek i odstawić na około 2-3 dni.Można przechowywać w temperaturze pokojowej, jeśli ma postać dłużej, przechowywać w lodówce. Każdorazowo przed nalaniem do kieliszków dokładnie wstrząsnąć.Na zdrowie!