ßßß

Przygotowanie:Galaretkę rozpuścić w 300 ml. wrzątku odstawić do całkowitego ostygnięcia.Truskawki umyć , oderwać zielone końce.Przełożyć do miski , zmiksować blenderem wraz ze śmietaną oraz cukrem.Do truskawek wlać zimną galaretkę , wymieszać.Podawać dobrze schłodzony np.z kostkami lodu.SmacznegoPost navigation← Tak przygotowanymi kopytkami zadowolą się miłośnicy ziół, są delikatne i bardzo aromatyczne. Świetnie smakują polane roztopionym masłem lub z sałatką ze świeżych warzyw. Stanowią także smaczny dodatek to pieczonych/grillowanych mięs.Kremowy , delikatny i niezmiernie aromatyczny krem z sezonowych świeżych warzyw. Jego smak sprawia że trudno oderwać się od talerza. Zajadała się nim ze smakiem nawet moja roczna córcia. Jego plusem jest także prostota i szybkość przygotowania. →