Wykonanie
Na blogu jest już kilkanaście przepisów na owsiankę i na pewno pojawiać się będą kolejne - z racji tego, że to moje ulubione śniadanie... Ci z Was, którzy
śledzą moje poczynania na instagramie wiedzą jak często jem owsiankę :PDziś z
czereśniami !! mmm pycha :DThe blog is already a dozen recipes for porridge and definitely appear to be
more - this is my favorite breakfast ... Those of you who follow my actions on instagram know how often I eat porridge: P

Składniki :* 200 ml
mleka,* 1 łyżeczka
siemienia lnianego,* 5 łyżek
płatków owsianych,* 120 g
czereśni, bez pestek, pokrojonych na połówki,* 1 łyżka pestek
słonecznika,Ingredients:* 200 ml of milk,* 1 tsp lineseed,* 5 tbsp oats,* 120 g cherries, pitted, cut into halves,* 1 tbsp sunflower seeds,

Przygotowanie :
Mleko zagotuj razem z
siemieniem lnianym.Dodaj
płatki owsiane i gotuj na wolnym ogniu około 5 minut ( do czasu aż uzyskasz ulubioną konsystencję).Owsiankę przełóż do miseczki dodaj
czereśnie i
pestki słonecznika.Preparation:Boil milk with linseed.Add oats and simmer about 5 minutes (until you get the preferred consistency).Transfer porridge into bowl add the cherries and sunflower seeds.