Wykonanie
Łosoś wędzony na zimno doskonale nadaje się do wielu szybkich przekąsek. Dzisiaj proponuję
łososia z
serem almette i
musztardą.

SKŁADNIKIok 20 dag plastrów z
łososia norweskiego1 opakowanie
serka almette1 łyżeczka
musztardy francuskiejkilka
oliwek i
pomidory koktajlowe do dekoracjiWYKONANIE
Serek wykładamy do miseczki łączymy z
musztardą mieszamy.Plastry
łososia składamy w większy płat, Na plastrach rozmasowujemy pastę
serową. Delikatnie zwijamy w rulon. Owijamy w folię aluminiową Jest dość miękki, ale na chwilę włożymy go do zamrażarki tak, by się schłodził. Schłodzony kroimy w plastry. Układamy na półmisku, ozdabiamy
oliwkami pomidorkami.

SMACZNEGOCzekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.