Wykonanie
Przepis:- puszka
fasoli ( nie popełnijcie takie błędu jak ja i koniecznie zróbcie z białej, wtedy kolorek będzie ładniejszy ;))- łyżka
mąki arachidowej- łyżeczka
masła orzechowego- 3 łyżki pueere z dyni
Fasolę odsączyć . Następnie zmiksować na gładką masę , dodać
masło orzechowe i pueere z dyni i dalej zmiksować a na sam koniec dodać
mąkę arachidową i wymieszać. Całość przełożyć do naczynka wyłożonego folią spożywczą . Włożyć na noc do lodówki a rano cieszyć się wspaniałym śniadaniem ;)Pomysł na ten wspaniały , choć prosty w wykonaniu serniczek zaczerpnęłam od Natalii Dziękuję ślicznie ;*Ufff wreszcie weekend, choć dla mnie i tak będzie dość intensywny - nauka na spr z biologii, referat z polskiego , odpowiedź i spr z angielskiego ....Ale jest jeden plus - wieczorem się odstresuje na meczu półfinałowym Polska - Niemcy, choć
będę go oglądać ze strefy kibica , to i tak to będzie dla mnie wspaniałe wydarzenie :)