Wykonanie
Dynia,
figa i
awokado w
kokosowo-jaglanym wegańskim cieście z tahini i węgierkamiPrzepis:- 1/2 szkl
mąki ( kokosowa i jaglana 1:1)- 1/2 szkl
mleka roślinnego ( u mnie)- łyżka wiórek
kokosowych- duży kawałek upieczonej dyni-
figa- 1/2
awokadoSuche składniki połączyć razem następnie dodać
napój i wszystko dokładnie wymieszać.Na samym końcu maczać w powstałym cieście składniki
warzywno owocowe i smażyć je na dobrze rozgrzanej patelni teflonowej z dwóch stron do zarumienienia .Przepraszam was bardzo ale migawek niestety dziś nie będzie , nawet nie wiem czy za tydzień się pojawią. Dzisiejszy mój czas zapełni powtórka wiadomości z wirusów oraz nauka wprowadzenia do dwudziestolecia międzywojennego i jeszcze muszę zacząć czytać Ferdydurke , także widzicie jak to wygląda .Od jutra będzie jeszcze gorzej, ale wiem że dam radę , bo w tym roku muszę dać z siebie wszystko ;)