Wykonanie
Ugotowałam dziś za dużo
jajek na śniadanie. Oczywiście, nie mogą się zmarnować, więc powstała
pasta jajeczna, a żeby nie było tak tradycyjnie, dołożyłam kilka różyczek
brokuła. Wyszło bardzo pysznie :) Spróbujcie sami :)

3
jajka ugotowane na twardopół ugotowanego
brokuła ( ok. 3-4 różyczki)2 łyżki
majonezułyżka
musztardy rosyjskiejszczypta
czarnego pieprzuszczypta
soli himalajskiej+
wafle ryżowe z
solą morską SONKO
Brokuł podziel na małe różyczki, a następnie drobno posiekaj.
Jajka obierz ze skorupki, przełóż do miski i rozdrobnij za pomocą widelca.
Musztardę rozmieszaj z
majonezem, a następnie dodaj do pozostałych składników. Przypraw do smaku i dokładnie wymieszaj. Podawaj z
waflami ryżowymi :)

