Wykonanie
            Szukałam pomysłu na oryginalną, ale prostą kolację mikołajkową. przeglądając blogi natrafiłam na ciekawą propozycję u Eweliny (klik). Smak...dość zaskakujący, nie trafiłam trochę z 
mango, bo nie zdążyło dobrze dojrzeć i było twardawe - myślę, że dojrzałe idealnie współgrałoby z delikatną 
mozzarellą.Potrzebujemy (2 porcje):- 2 kulki 
mozzarelli,- 1 dojrzałe 
mango,dressing:- skórka otarta z 0,5 
limonki,- sok z 0,5 
limonki,- 1 łyżeczka 
miodu,- 1 łyżeczka 
octu balsamicznego,- 1 łyżeczka 
oliwy,- 0,5 
papryczki chilli,- szczypta 
soli.
Mango obrać i pokroić w plastry. 
mozzarellę pokroić w plastry. Ułożyć naprzemiennie 
mango - 
mozzarella - 
mango.Papryczkę oczyścić z pestek i drobno posiekać. Wszystkie składniki dobrze razem wymieszać. Polać 
mozzarellę i 
mango.
