Wykonanie
            Dziś pyszna, szybka a nawet bardzo szybka, przekąska. W dodatku tania i niezwykle smaczna. Wpadłam na ten pomysł przypadkiem , kiedy moje dziecię prosiło o pizzę a mi naprawdę nie chciało się robić 
spodu do niej. Dziecko było zachwycone , ja spokojna i się nie napracowałam.Polecam Wam to danie :)Piztarta- 1 opakowanie 
ciasta francuskiego- 1 duży 
pomidor- kilka 
pomidorków koktjalowych- 1 opakowanie małych 
serków typu 
mozzarella- świeża 
bazylia ( lub suszona), 
sól, 
pieprz do smakuW formie do tarty układamy 
ciasto francuskie. Jeśli chcecie żeby ciasto po przekrojeniu było grubsze użyjcie 2 płatów ciasta ale takie też jest dobre. Na wierzch układamy 
pomidora pokrojonego w plasterki i rozsypujemy 
pomidorki przekrojone na pół. 
Między pomidorki rozsypujemy 
mozzarellę i posypujemy 
bazylią, 
solą i 
pieprzem. Zapiekamy w temp. 180( z termoobiegiem) ok 15-20 min.



