Wykonanie
To kolejny marokański ulubieniec. Właściwie powinnam go nazwać
hitem marokańskich wakacji. A spróbowaliśmy go przez kompletny przypadek. W jednej z restauracji w Agadirze zamówiliśmy
sok pomarańczowy ale okazało się, że wystarczy go tylko dwa dwóch osób. Miły Pan zaproponował nam koktajl z
awokado. Okazał się strzałem w dziesiątkę. Coś niesamowitego! Był po prostu genialny. Jedynym warunkiem dobrego koktajlu jest dobre
awokado. Nie za bardzo dojrzałe ale i nie za twarde. Wypiłam szklankę tego cuda dziś na śniadanie i muszę powiedzieć, że jest bardzo sycący. Chyba
będę rozpoczynać tak każdy dzień... Bardzo polecam!

Składniki:1 dojrzałe
awokado2 szklanki
mleka2 łyżeczki
brązowego cukruWykonanie:Składniki wrzuć do blendera i miksuj chwilę. Koktajl nie powinien
mieć grudek. Możesz dodać więcej
cukru jeśli uważasz że koktajl nie jest wystarczająco słodki.Smacznego!