Wykonanie
Obiecałam sobie i chłopakowi, że jak zaliczę pozytywnie obronę pracy licencjackiej to będą babeczki z masą
krówkową ;) No i się udało (na całe szczęście), więc trzeba było je zrobić ;) Nigdzie nie mogłam u mnie dostać foremek do takich małych kruchych babek, więc kupiłam gotowe. Chociaż były bardzo dobre, to jednak następnym razem, gdy
będę je robić, zamówię foremki i będą całe "domowej roboty" ;)Na sam wierzch wylałam masę
czekoladową (chociaż mi tam smakowałyby nawet w wersji babeczka-masa krówkowa) i ozdobiłam je
migdałem. Były pyszne, słodkie i rozpływały się w ustach :) Przyznam, że było przy nich trochę pracy (na bez przesadny ;)), ale jeszcze gorzej gdybym musiała wyklejać babeczki, tak więc zadanie miałam nieco uproszczone :) Polecam, mniam.... xD

Co potrzebujemy:kruche babeczki (miałam 24)puszka masy krówkowej
migdałyMasa czekoladowa:kostka masła/margaryny1 szklanka
cukru3 łyżki
kakao1/3 szklanki
wodyok 2 szklanki
mleka w proszku