Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
renklody bez pestek 1 kilogramów
cukier 50 dekagramówWykonanie:
Renklody układamy na sicie, przelewamy wrzątkiem, obieramy ze skórki,ważymy. do szerokiego rondla wkładamy dodajemy
cukru i 30 min gotujemy na średnim ogniu. lekko chłodzimy, ciepła
marmoladę wkładamy do czyściutkich słoiczków, wstawiamy do nagrzanego piekarnika, by się \"zapiekły\", szczelnie zakręcamy i przechowujemy w ciemnym i chłodnym miejscu.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!
Przetwory weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: