Wykonanie
24 grudnia 2012Kolejny przepis na
śledzie. Tym razem w musztardzie. Jedliście? Jeśli lubicie zaskakujące smaki - spróbujcie. W przepisie wykorzystałam
musztardę Kamis'a z
płatkami z wędzonej
papryki, ale Wy możecie wykorzystać swoją ulubioną.

'śledzie w musztardzie'Składniki:- 3 filety
matiasów z zalewy
solnej, wymoczone- 4 łyżeczki ulubionej
musztardy - u mnie Kamis'a Specialite z
płatkami z wędzonej
papryki- 1 łyżeczka
miodu- 3 łyżki
oleju
Musztardę wymieszać z
miodem i
olejem.
Śledzie pokroić i zalać
musztardową pastą. Wymieszać z
musztardą. Marynować przez min.8-12h w lodówce.Smacznego!

____________________________/*wpis zawiera lokowanie produktu/© Cook Yourself 2012-2016Wszystkie zdjęcia i teksty są własnością autorki blogu. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie, bez
wiedzy i zgody autorki blogu, jest zabronione.