ßßß
 
            
         Przepis znalazłam tutaj .Składniki na około 12 paluchów:2 opakowania gotowego ciasta francuskiegostarty żółty serostra papryka/czosnek granulowanyjajkoArkusz ciasta posmarować roztrzepanym jajkiem, posypać przyprawą i połową sera. Docisnąć ser do ciasta. Przykryć drugim płatem ciasta i czynności powtórzyć (jajko-przyprawa-ser). Docisnąć i pokroić w paski o szerokości około 1-2 cm. Każdy pasek chwycić za końce i skręcić w przeciwnym kierunku. Ułożyć na papierze do pieczenia.Piec w temperaturze 200 º C przez około 10 minut, aż będą złote i chrupiące.Smacznego! :)
Przepis znalazłam tutaj .Składniki na około 12 paluchów:2 opakowania gotowego ciasta francuskiegostarty żółty serostra papryka/czosnek granulowanyjajkoArkusz ciasta posmarować roztrzepanym jajkiem, posypać przyprawą i połową sera. Docisnąć ser do ciasta. Przykryć drugim płatem ciasta i czynności powtórzyć (jajko-przyprawa-ser). Docisnąć i pokroić w paski o szerokości około 1-2 cm. Każdy pasek chwycić za końce i skręcić w przeciwnym kierunku. Ułożyć na papierze do pieczenia.Piec w temperaturze 200 º C przez około 10 minut, aż będą złote i chrupiące.Smacznego! :)