Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Kaszanka 50 dekagramów
kapusta kiszona 1 kilogramówWykonanie:Ciasto na pierogi wyrabiamy tradycyjnie. Na farsz potrzebujemy ugotowanej
kapusty którą mielimy lub drobno kroimy i dodajemy usmażoną
kaszankę. Doprawiamy. Brzmi dziwnie ale pycha, polecam gorąco.Autor: monpol6Zobacz inne przepisy użykownika!InneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: