ßßß Cookit - przepis na Kasza krakowska z mlekiem

Kasza krakowska z mlekiem

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
kasza krakowska 10 dekagramów
woda 40 dekagramów
mleko 1250 mililitrów
sól według uznania
Wykonanie:
Kaszę wymieszać z zimną wodą. Ugotować mieszając. Mleko przegotować i połączyć z kaszą.
Autor: Kasia i Tomek
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kasze weg.
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8815/Kasza-krakowska-z-mlekiem