ßßß Cookit - przepis na Pasta jajeczno - brokułowa

Pasta jajeczno - brokułowa

nazwa

Wykonanie

Pasta jajeczna ma wiele twarzy :) Obojętnie jaki składnik dodamy do podstawowego przepisu, zawsze smakuje. Moja jest wzbogacona brokułami i fetą. Smaczna, wiosenna kombinacja, którą można zjeść na kanapce, wykorzystać jako nadzienie do jajek faszerowanych lub krojąc w wieksze cząstki, podać w formie sałatki :)
Składniki :
- 3 ugotowane jajka,
- 4 różyczki ugotowanego brokuła,
- szczypiorek,
- plaster fety,
- sól, pieprz,
- 2 łyżki majonezu.
Wykonanie :
Jajka posiekać, zetrzeć na tarce lub rozgnieść widelcem. Dodać drobno pokrojone brokuły, szczypiorek i pokruszoną fetę. Doprawić i wymieszać z majonezem.
Źródło:http://przepisymikolaja.blogspot.com/2015/03/pasta-jajeczno-brokuowa.html