Wykonanie
Pora na kolejny przepis ode mnie dla Was ;) Będzie to chyba jeden z najprostszych przepisów na moim blogu. Zastanawiam się ciągle nad rozwijaniem mojego bloga, filmiki, więcej zdjęć, odnośników.. Co o tym sądzicie? Co byście zmienili w moim blogu? Proszę o nie pisanie odpowiedzi 'wszystko' bo jednak każdy ma swój gust ;) Ja bardzo lubię zmiany, co można zauważyć po moich ciągłych zmianach koloru włosów, chyba już każdy kolor miałam ;) Uwielbiam kolor czerwony moich włosów, jednak jest on dla nich bardzo męczący gdyż jako jeden z niewielu bardzo szybko się zmywa, co za tym idzie trzeba często farbować aby utrzymać ładny kolor, a nie jak to kiedyś jedna z moich nauczycielek stwierdziła "kolor miedzianej rury" ;) Dlatego postanowiłam wrócić do koloru czarnego, w którym czuję się zdecydowanie najlepiej i jest z nim najmniej problemów ;)

Wyglądam teraz z tą grzywką jak Kleopatra, ale jak odrośnie to będzie dobrze ;) Ogólnie niech moje włosy w końcu odrosną! Bo to jest kolejny problem w kolorach blond i czerwonym, że nasze włosy od częstego farbowania niszczą się i kruszą, dlatego niestety musiałam ściąć końcówki o około 5-7 cm, było to dla mnie ciężkie no ale teraz wierzę, że w końcu odrosną i nie będą się tak niszczyły ;))Zapiekanki

Składniki:1 mini
bagietka200 g startych
pieczarek15 listków świeżej
bazylii3 plasterki
szynki gotowanej100 g
startego sera mozzarellaoliwa z oliwekPrzygotowanie:Listki
bazylii drobno siekamy i mieszamy ze startymi
pieczarkami, wrzucamy na patelnię i dusimy około 10 minut. W tym czasie kroimy w paseczki
szynkę, przekrawamy
bagietkę wzdłuż na pół i smarujemy ją
oliwą z oliwek. Przygotowane
pieczarki dokładnie odsączamy i nakładamy na
bagietki, na to
szynkę i
ser mozzarella. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy 5-7 minut w temperaturze 200 stopni.







Moja propozycja podania:


Czekam na Wasze opinie w komentarzach! Pamiętajcie o polubieniu FANPAGE na facebooku oraz o zaobserwowaniu bloga ;)Petite Princesse