Wykonanie
            
Smak dzieciństwa - malinowa pianka... deser do którego chętnie wracam za słodko - kwaśny smak. Z żadnym innym 
owocem nie jest tak dobry jak z 
malinami.Składnikipuszka 
mleka skondensowanego niesłodzonego2 
galaretki czerwonemaliny (użyłam mrożonych)Sposób
Mleko schłodzić. 
Galaretki przygotować według instrukcji na opakowaniu, jednak z mniejszą ilością 
wody, aby deser nam się dobrze stęgł. 
Galaretki odstawiamy, aby przestygły. Przygotowujemy w tym czasie 
mleko skondensowane. Wlewamy je do dużej miski, miksujemy do czasu aż zwiększy swoją objętość. Do tak ubitej piany dodajemy porcjami 
galaretkę, cały czas miksując, na koniec wrzucamy 
owoce. Całość można w razie potrzeby dodatkowo osłodzić.Gotowy deser przekładamy do salaterek, schładzamy w lodówce.Jeśli zostało Wam trochę 
malin możecie nimi przyozdobić górę.


