ßßß
 
            
         składniki1 kg młodych ziemniakówłyżka masłasólposiekany koperekprzygotowanieZiemnaiki ugotuj w łupinkach, bez dodatku soli do miękkości. Na patelni rozpuść masło, ziemnaiki, jeśli są większe przekrój na połówki, jeśli są malutkie, nie rób tego, będą smaczniejsze.Podsmaż je na maśle, aż się przyrumienią, posól i dodaj koperek. Wymieszaj.Bona Apetita!
składniki1 kg młodych ziemniakówłyżka masłasólposiekany koperekprzygotowanieZiemnaiki ugotuj w łupinkach, bez dodatku soli do miękkości. Na patelni rozpuść masło, ziemnaiki, jeśli są większe przekrój na połówki, jeśli są malutkie, nie rób tego, będą smaczniejsze.Podsmaż je na maśle, aż się przyrumienią, posól i dodaj koperek. Wymieszaj.Bona Apetita!