ßßß
Cookit - przepis na Bruschetta jako przystawka do zupy
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Bruschetta jako przystawka do zupy
Składniki
Bagietka
Oliwa z oliwek
Pomidor
Truskawka
Czosnek
Przyprawa włoska
Sól
Bazylia
Wykonanie
Bruschetta do zupy szparagowej :D
SKŁADNIKI:
Bagietka
Oliwa z oliwek
Kilka
pomidorków
truskawkowych
Dwa ząbki
czosnku
Przyprawa włoska
,
sól
świeża
bazylia
Pokrojoną
bagietkę
skrapiam dość obficie
oliwą
i nacieram
czosnkiem
.
Pomidorki
kroję w ćwiarteczki i wrzucam do miski.
Posypuję
przyprawą włoską
i
solą
, mieszam. Na przygotowane kromki
bagietki
nakładam
pomidorową
mieszankę i zapiekam kilka minut w piekarniku na opcji GRILL.Podaję ze świeżą
bazylią
.
Smacznego !!!
Źródło:
http://marciochakucharzy.blogspot.com/2013/05/bruschetta-jako-przystawka-do-zupy.html
Przepisy powiązane
Bruschetta
Bruschetta
Bruschetta
Bruschetta
Bruschetta
Składniki powiązane (0)