Wykonanie
Nie, nie zrobiłam tego ciasta samodzielnie.Nie, nie odczuwam potrzeby zgłębiania tajemnych przepisów na idealne domowe
ciasto francuskie.Kupując gotowy rulonik można wyczarować równie smaczną słodką przekąskę. Wystarczy przed włożeniem do piekanika pociąć ciasto na prostokąty, uraczyć każdy z nich łyżeczką ulubionej
konfitury i zwinąć w rogalik, warto też posmarować surowe jeszcze
ciasteczka rozbitym
jajkiem, są wtedy takie rumiane i chrrrrupiące! :)*Życząc udanej niedzieli częstuję chętnych pyszną
białą czekoladą!
Zapraszając również do odwiedzania mojego bloga na dniach,
skrobnę wtedy nieco więcej oraz do zapoznania się z naprawdę fajną ofertą sklepu rossi, którego reklama widnieje po lewej stronie. Dla fanów i uzależnionych od kupowania wyposażenia domowo-kuchennego to powinien być raj na ziemi:)