Wykonanie
Dziś kolejny koktajl.
Na wiejskim ryneczku kupiłam
jagody. Przepadam za nimi więc w sezonie staram się jeść je tak często jak tylko się da. Niestety w tym roku jest ich mało (i drogie!) więc korzystam.
Składniki (zawsze robię dla całej rodziny więc wykorzystuję dużą ilość składników):Na 6 szklanek wykorzystałam:- pół litra
jagód,- pół opakowania
borówki amerykańskiej- 1 szklankę
soku pomarańczowego-
arbuza - hmm... jak wam przekazać ile :) około 0,7 kg- 2 łyżki
mioduSok z
arbuza zrobiłam tak jak
pisałam w poprzednim
poście (TUTAJ),
jagody i
borówki dokładnie umyłam i zmiksowałam z
miodem. Dodałam
sok pomarańczowy i
arbuzowy.Ja nie używam dużo
cukru więc dla mnie był ok. Wiem, że mąż dosładzał
miodem.Lubię mieszać smaki. Ten koktajl bardzo mi zasmakował. Spróbujcie jeśli też lubicie eksperymentować.Pozdrawiam