ßßß
 
            
         Ciepłe kakao z biszkoptami i miodem, to kolejny przysmak dzieciństwa. W sam raz na jesienny podwieczorek.składniki:2 szklanki mlekałyżka miodu5 łyżek kakaocynamonMleko gotujemy. Dodajemy łyżkę miodu i kakao. Mieszamy. Czekamy, aż napój się zagotuje i wsypujemy cynamon. Podajemy np. z bitą śmietaną lub biszkoptami połączonymi miodem.
Ciepłe kakao z biszkoptami i miodem, to kolejny przysmak dzieciństwa. W sam raz na jesienny podwieczorek.składniki:2 szklanki mlekałyżka miodu5 łyżek kakaocynamonMleko gotujemy. Dodajemy łyżkę miodu i kakao. Mieszamy. Czekamy, aż napój się zagotuje i wsypujemy cynamon. Podajemy np. z bitą śmietaną lub biszkoptami połączonymi miodem.