ßßß
 
            
         Skład:-6 kostek czekolady gorzkiej,-6 łyżeczek masła,-6 łyżek nutelli,-ciasto francuskie,-1 jajko,-2 łyżeczki mleka,Przygotowanie:Ciasto francuskie kroimy na długie trójkąty.Na każdy kładziemy łyżkę nutelli i łyżeczkę masła. Nadzienie będzie dzięki temu bardziej wilgotne.Możecie też dorzucić posiekane orzechy laskowe.Zwijamy trójkąty, tworząc rogaliki.Smarujemy każdy roztrzepanym jajkiem z dodatkiem mleka.Posypujemy tartą czekoladą.Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 200 stopni do czasu aż zbrązowieją.Smacznego!!
Skład:-6 kostek czekolady gorzkiej,-6 łyżeczek masła,-6 łyżek nutelli,-ciasto francuskie,-1 jajko,-2 łyżeczki mleka,Przygotowanie:Ciasto francuskie kroimy na długie trójkąty.Na każdy kładziemy łyżkę nutelli i łyżeczkę masła. Nadzienie będzie dzięki temu bardziej wilgotne.Możecie też dorzucić posiekane orzechy laskowe.Zwijamy trójkąty, tworząc rogaliki.Smarujemy każdy roztrzepanym jajkiem z dodatkiem mleka.Posypujemy tartą czekoladą.Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 200 stopni do czasu aż zbrązowieją.Smacznego!!