ßßß
 
            
         Składniki:1 gruszka miękka - mocno dojrzała1/2 szkl soku jabłkowego świeżego1/2 szkl wody1 cm świeżego imbiruPrzepis:- Gruszkę dokładnie myjemy, obieramy i pozbywamy się gniazd nasiennych. Kroimy w mniejsze części i wkładamy do blendera. Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach. Dodajemy do gruszki. Wlewamy sok i wodę i wszystko miksujemy na gładką masę.Smacznego :)
Składniki:1 gruszka miękka - mocno dojrzała1/2 szkl soku jabłkowego świeżego1/2 szkl wody1 cm świeżego imbiruPrzepis:- Gruszkę dokładnie myjemy, obieramy i pozbywamy się gniazd nasiennych. Kroimy w mniejsze części i wkładamy do blendera. Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach. Dodajemy do gruszki. Wlewamy sok i wodę i wszystko miksujemy na gładką masę.Smacznego :)