Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Kiełbasa podgardlana
Kiełbasa dobra »Tabela peklowania mokregoJako, iż nie lubię wyrobów przesolonych metoda testów dobrałem odpowiadające nam stosunki
wody do peklosoli.Przy peklowaniu na mokro wyrobów, które będą parzone solankę robię w oparciu o tabelę:
Przy peklowaniu na mokro wyrobów, które będą podpiekane, bez parzenia solankę robię w oparciu o tabelę:
Każdy powinien metodą prób i błędów sporządzić swoją tabelę taką, aby wyroby pod względem słoności odpowiadały mu.wtorek, 12 maja 2015, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter