ßßß Cookit - przepis na Kanie smażone

Kanie smażone

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Kiełbasa myśliwska z dzika II
Baleron z dzika »
Kanie smażone
Używamy wyłącznie ściętych kapeluszy. Nóżki wyrzucamy!
Kanie należy oczyścić nie myjąc.
Roztrzepać na talerzu jajko. Obtaczać kapelusz i lekko oprószyć tartą bułką.
Smażyć na gorącym tłuszczu ok 3-4min z każdej strony. Nie za długo aby nie wysuszyć.
Smacznego
środa, 29 września 2010, beiot
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
TrackBack
Ostatnie wpisy
Mielonka z dziczyzny – ...
Peklowanie zalewowe
Peklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i szynka z jelenia
Chlebek orkiszowy Wiesława
Mój prezent gwiazdkowy 2015
Pasztet myśliwego
Rosół z kaczki
Dzika kaczka wędzona
_________________________ __________________________
__________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________
Smaczne Zdrowe Wyroby Domowe
Wypromuj również swoją stronę __________________________
__________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!
design by SenTineL Wood.n
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://wyrobydomowe.blox.pl/2010/09/Kanie-smazone.html