Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Kiełbasa myśliwska z dzika II
Baleron z dzika »Kanie smażone
Używamy wyłącznie ściętych kapeluszy. Nóżki wyrzucamy!Kanie należy oczyścić nie myjąc.
Roztrzepać na talerzu
jajko. Obtaczać kapelusz i lekko oprószyć
tartą bułką.Smażyć na gorącym tłuszczu ok 3-4min z każdej strony. Nie za długo aby nie wysuszyć.Smacznegośroda, 29 września 2010, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter