ßßß Cookit - przepis na Podgardle wędzone

Podgardle wędzone

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Kiełbasa Litewska
Słonina podlaska »
Podgardle wędzone
Skałdniki:
- podgardle wieprzowe ze skórą,
- peklosól 17g/kg
- majeranek
Podgardle peklujemy 24-48h na sucho nacierajac peklosolą i majerankiem
Wędzimy ciepłym dymem o temp ok50 stopni ok 8h.
Parzymy w wodzie o temp ok. 75 stopni do osiągnięcia wewnątrz temp ok. 72 stopnie.
Smacznego
poniedziałek, 26 lipca 2010, beiot
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
TrackBack
Komentarze
Ostatnie wpisy
Mielonka z dziczyzny – ...
Peklowanie zalewowe
Peklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i szynka z jelenia
Chlebek orkiszowy Wiesława
Mój prezent gwiazdkowy 2015
Pasztet myśliwego
Rosół z kaczki
Dzika kaczka wędzona
_________________________ __________________________
__________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________
Smaczne Zdrowe Wyroby Domowe
Wypromuj również swoją stronę __________________________
__________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!
design by SenTineL Wood.n
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://wyrobydomowe.blox.pl/2010/07/Podgardle-wedzone.html