Wykonanie
Czym dziś w kuchni pachnieBlog o smakach i aromatach wydobywajacych się z mojej kuchni.Znajda się tu przepisy zarówno bardziej pracochłonne jak i szybkie,proste w wykonaniu. Kontakt :
[email protected]Blog > Komentarze do wpisu« Kruche ...
Torty komunijne »Sosik który przygotowuję dość często,idealnie nadaje się do
wędlin jak i do
pieczonych mięs np.do wypieczonego
schabu w
majeranku.Przygotowanie zajmuje niewiele czasu i potrzeba dosłownie garstkę składników.

Składniki:1 pęczek
rzodkiewki2 łyżki kwaśnej
śmietansól i
pieprz1 łyżka
jogurtu naturalnegoWykonanie:
Rzodkiewkom odciąć ogonki i listki i dokładnie umyć.Oczyszczone
rzodkiewki ścieramy na tarce o grubychoczkach,dodajemy
śmietanę,
jogurt naturalny,dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku
pieprzem i
solą.Sosik odsatwiamy na około 30 min do lodówki.Podajemy jako dodatek do wędli i
pieczonych mięs.sobota, 16 maja 2015, kozakownapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy" Creme brulee ..." Szyszki z ..." Sos ..."
Ciasteczka ..."
Torty ""
Torty "" Kotlety ...Reklama w internecie


Pisz blog
zamów newsletter